Yükleniyor Etkinlikler
Bu etkinlik geçti.

Eğitimin amacı

Öğrencinin günlük hayatta dil becerilerini etkili ve uygun bir şekilde kullanarak iletişim kurmasını sağlamak

Etkili iletişim için İngilizce kullanımını müfredata göre uygulamak ve geliştirmek

Okuma, Dinleme, Konuşma ve Yazma becerilerinin kullanımını geliştirmek

Eleştirel ve analiz becerilerinin öğrenilmesi

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara verilecek belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

Broward Collage üniversitesi tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere katıldıkları programı ve aldıkları notları gösteren katılım sertifikası verilecektir. Öğrenciler ayrıca FSSEM sertifikalarını almaya hak kazanacaktır.

Programın içeriği

Genel İngilizce programı, günlük sosyal İngilizce eğitiminden oluşur, dört beceriyi de kapsar. Öğrencilerin İngilizce becerilerini çeşitli ortamlarda rahat iletişim kurabilecek şekilde geliştirmeyi amaçlamaktadır. Öğrenciler gerçek hayatta karşılaşacakları durumlarda kullanabilecekleri farklı dil durumlarını ve üslupları nispeten prova edebilecekler ve deneyimleyebileceklerdir. Hedeflenen Dil becerileri şunları içerir: dinleme, akıcılık geliştirme, sözlü iletişim, okuma, dilbilgisi, yazma ve kelime bilgisi geliştirme.

Eğitim Detayları İçin Tıklayınız

Kayıt İçin Tıklayınız