Lonca Sürekli Eğitim Merkezimizin ziyaretine İKKMESO (İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası) Başkanı Sayın Ali Haydar Alkoç, Başkan Yardımcısı Turgay Yavaş, beraberinde Lonca SEM çözüm ortaklarından olan Hair planet Kurucularından Sayın Kenan Koçak ve Davines Grubu Creative Drector’u Sayın Ceyhun Çallılar ile birlikte ziyarete teşrif ettiler. Lonca SEM Müdürümüz Yeşim Tokcan eşliğinde  Sayın başkan ve değerli konuklarla birlikte okulumuz da  Hair Planet & Davines Grup tarafından kurulmuş olan Saç bakım ve Kuaförlük atölyelerinde yine Davines tarafından düzenlenen 2021 Saç Koleksiyon eğitiminin öğrenci uygulamalarını bizzat yerinde incelediler.

Ziyaretleriyle birlikte okulumuzun tarihi dokusunu Lonca SEM olarak daha yakından tanıtma fırsatı bulmakla birlikte programın açılmasının heyecanıyla başarılı adımlar atacağımıza inanıyoruz.