Eğitimin Amacı

Öğrencilerin konuşma  ve aksan becerilerinin geliştirilmesi ve mevcut olan bilgilerinin pekiştirilmesi. Öğrencilerin daha iyi ve rahat bir şekilde iletişim kurmalarını sağlayacak kalıp ve kelimelerin aktarılması.

Bu eğitim programı tamamlandığında katılımcılara verilecek belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

Broward Collage üniversitesi tarafından eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere katıldıkları programı ve aldıkları notları gösteren katılım sertifikası verilecektir. Öğrenciler ayrıca FSSEM sertifikalarını almaya hak kazanacaktır.

Program, katılımcıların sözlü iletişim becerilerini güçlendirecek bir içerikle donatılmıştır.Öğrencilerin yeni kelime ve kelime yapılarını kullandırmaya yönelik alıştırmalar yapılır. Sınıf içi ve dışı öğrenciler ile bu yeni kalıpları kullanmaya yönelik akitiviteler yapılır. Ayrıca ders öğrencilerin kendilerini daha rahat ve özgüvenli ifade etmelerini sağlar.

Kimler katılabilir?

İngilizce dil becerilerini geliştirmek isteyen, okul derslerinde başarı sağlamak  ve iş hayatında İngilizceyi aktif olarak kullanmak isteyen herkes programa katılabilir.

PROGRAM İŞLEYİŞ DETAYLARI

Eğitim tarihi: 12 Nisan 2021

Toplam Eğitim Saati: 4 Hafta / 12 saat / Salı – Perşembe

Katılımcı sayısı: 20

Kurs ücreti: 1.000 TL

Nasıl Kayıt Olunur?

1. Aşağıda yer alan ”Aday Bilgi Kayıt Formunu” doldurunuz.
  2. Akademik danışmanlarımız en kısa sürede detaylı bilgi için sizinle iletişime geçecektir.
ADAY BİLGİ KAYIT FORMU

Prof. Jake Guyton
Prof. Jake GuytonEĞİTMEN HAKKINDA
Profesör Jake Guyton, Yetişkinlere Yönelik İngilizce Dil Eğitimi ve Akademik Amaçlı İngilizce Eğitimi alanlarında uzmanlaşmakla birlikte Aksan öğretme ve geliştirme metodolojilerinde belirli bir uzmanlığa sahiptir. Florida International Universitesi’nden (FIU) Dil bilimi alanında bir Yüksek Lisans ve Yabancı Dil Eğitiminde ikinci bir Yüksek Lisans Derecesi olan TESOL (Teaching English as a second or Foreign Language) uzmanlığı bulunmaktadır.
Profesör Guyton’ın öğretim metodolojileri, karmaşık içeriği eğlenceli bir şekilde basitleştirmede büyük başarıya ulaştırmakla birlikte, öğrencilerinin etkili ve eğlenceli bir eğitim deneyimi yaşamalarını sağlar Professor Guyton’s teaching methodologies leads to great success at simplifying complex content in an entertaining way that ensures that his students will have an effective and enjoyable educational experience.