Eğitimin Amacı

FSSEM ve Broward College Üniversitesi işbirliği ile Konuşma ve Aksan Geliştirme dersleri başlıyor. CEFR kriterleri baz alınarak hazırlanan gerçek hayatın içinde geçen konuları, uzman eğitmenler eşliğinde İngilizce konuşurken, hem keyifli vakit geçirecek hem de İngilizce konuşma kabiliyetinizi geliştireceksiniz.

Webinar, katılımcıların sözlü iletişim becerilerini güçlendirecek bir içerikle donatılmıştır.

Kimler katılabilir?

Herkes

WEBİNAR İŞLEYİŞ DETAYLARI

Eğitim tarihi: 4 Nisan 2021

Eğitim Saati: 15.00 – 16.00

Eğitim Türü: Webinar

Ücret: Eğitimimiz ücretsizdir

Eğitimimiz Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

(Kayıt olduktan sonra emailize gelecek olan Click Here to Join linkine tıklayarak Pazar günü katılabilirsiniz)

Nasıl Kayıt Olunur?

1. Aşağıda yer alan ”Aday Bilgi Kayıt Formunu” doldurunuz.
  2. Akademik danışmanlarımız en kısa sürede detaylı bilgi için sizinle iletişime geçecektir.
ADAY BİLGİ KAYIT FORMU

Prof. Jake Guyton
Prof. Jake GuytonEĞİTMEN HAKKINDA
Profesör Jake Guyton, Yetişkinlere Yönelik İngilizce Dil Eğitimi ve Akademik Amaçlı İngilizce Eğitimi alanlarında uzmanlaşmakla birlikte Aksan öğretme ve geliştirme metodolojilerinde belirli bir uzmanlığa sahiptir. Florida International Universitesi’nden (FIU) Dil bilimi alanında bir Yüksek Lisans ve Yabancı Dil Eğitiminde ikinci bir Yüksek Lisans Derecesi olan TESOL (Teaching English as a second or Foreign Language) uzmanlığı bulunmaktadır.
Profesör Guyton’ın öğretim metodolojileri, karmaşık içeriği eğlenceli bir şekilde basitleştirmede büyük başarıya ulaştırmakla birlikte, öğrencilerinin etkili ve eğlenceli bir eğitim deneyimi yaşamalarını sağlar Professor Guyton’s teaching methodologies leads to great success at simplifying complex content in an entertaining way that ensures that his students will have an effective and enjoyable educational experience.