Eğitimin Amacı:

Katılımcıların el işi ve doğal taşlardan kısa sürede kendi mücevher tarzlarını yaratmalarına olanak tanıyan bir programdır.

Bu Eğitim Programı Tamamlandığında Katılımcılara Verilecek Belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

JIRO JEWELRY Art Akademi Sertifikası

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Katılım Belgesi

Başarılı mezun olan öğrenciler JIRO kuyumculuk şirketi ile çalışma fırsatı bulacaklar.

Eğitimin İçeriği:

1. kurs 2 ders toplam 3 saat

Başlık mücevherat tarihinin kısa açıklaması, mesleğin sanat olarak entegrasyonu, pratik bilgiler taş çeşitleri doğal ve hidrotermal taşlar için, farklı mücevherat 5 tekniklerin kullanılması

2. kurs 4 ders 1.5 saat

Kurşun kalemden çizim nasıl yapılır? Taş kombinasyonlar ve tasarım, Mücevher tasarım ipuçları, Taşına göre model çizmesi

3.kurs 6 ders 1.5 saat

Çizilmiş modelin mumdan prototip yapılması, Kurşun kalem çizimden bitiş, ürüne kadar bir yolculuk

4.kurs  4 ders 1.5 saat

Tek bir model nasıl kolay çoğaltılır ve seri üretimin ipuçları

5.kurs 6 ders 1.5 saat

Değerli ve yarı değerli taşların yerleştirilmesi ve mıhlanması

6.kurs 3 ders 1.5 saat

Yaptınız ürünlerin paketlemesi ve sosyal medyada tanıtım ve pazarlama yapılması Fotoğraf çekimi

7.kurs 6 ders 1.5 saat

Kursiyer kendi kişisel projesini yaratacak ve kurşun kalemli çizimden hazır ürüne kadar üretecek

Kimler Katılabilir?

16 yaş üzeri herkes katılabilir.

Program İşleyiş Detayları

Eğitim Tarihi: 1 Mart – 24 Mayıs 2021 | 27 gün | 50 saat

Eğitim Saati: 14.00 – 16.00 arası 2 saat

Katılımcı Sayısı: 4

Kurs Ücreti: 4500 TL

Kayıt için şimdi başvur!

EĞİTİMCİLER

Ashot KHACHIKYAN
Ashot KHACHIKYANEĞİTİMCİ
JİRO Mücevher Akademisinin kurucusu ve organizatörüdür.
Sanat eğitimine lise yıllarında başladı , 8 yıl aldığı eğitimden sonra bilgisini mücevher sanatları üzerine yansıttı ve Jiro Design Jewelery atölyelerini kurdu, sanatçı tasarladığı el yapımı mücevherleri atölyesinde üreterek 5 ayrı lokasyondaki mağazalarında sergiliyor.