Eğitimin Amacı:

Kendi duygularınla kişisel beceleri arttırmak için hazırlanan bir çalışma

Bu Eğitim Programı Tamamlandığında Katılımcılara Verilecek Belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

JIRO JEWELRY Art Akademi Sertifikası

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Katılım Belgesi

Başarılı mezun olan öğrenciler JIRO kuyumculuk şirketi ile çalışma fırsatı bulacaklar.

Eğitimin İçeriği:

Çift kişiler için Ör. karı – koca / anne – çocuk toplamda iki  adet ürün yapacaklar.

1 – Eğitim: 2 adet aksesuar (yüzük, küpe, kolye, bilezik (5-10 gram), (2 adet doğal taş) (Akik, kehribar, turkuaz, inci, ametist, yeşim, yakut, zümrüt, safir, malahit, topaz, sitrin, garnet)

Maden: Bronz (altın veya gümüş kaplamalı)

2 – Eğitim: 2 adet aksesuar (yüzük, küpe, kolye, bilezik (5 -10 gram) (2 adet doğal taş) akik, kehribar, turkuaz, inci, ametist, yeşim, yakut, zümrüt, safir, malahit, topaz, sitrin, garnet

Maden: Gümüş (925 ayar)

Kimler Katılabilir?

Kadın-Erkek çiftler, anne, baba ve çocuklar

Program İşleyiş Detayları

Eğitim Tarihi: 2-4 Mart 2021 | 2 gün | 4 saat

Eğitim Saati: 11.00 – 13.00 arası 2 saat

Katılımcı Sayısı: 2 çift

Kurs Ücreti: 1. Eğitim 350 TL / 2. Eğitim 840 TL

Kayıt için şimdi başvur!

EĞİTİMCİLER

Ashot KHACHIKYAN
Ashot KHACHIKYANEĞİTİMCİ
JİRO Mücevher Akademisinin kurucusu ve organizatörüdür.
Sanat eğitimine lise yıllarında başladı , 8 yıl aldığı eğitimden sonra bilgisini mücevher sanatları üzerine yansıttı ve Jiro Design Jewelery atölyelerini kurdu, sanatçı tasarladığı el yapımı mücevherleri atölyesinde üreterek 5 ayrı lokasyondaki mağazalarında sergiliyor.