Eğitimin İçeriği:

Mücevher  ve takı tasarımının tüm inceliklerini öğrenip kendilerini bu alanda geliştirmek isteyenlere yönelik hazırladığımız eğitimimizde; mesleğin incelikleri hakkında detaylı bilgiler verip bireylerin kreatif yönlerini açığa çıkartarak göz alıcı tasarımlara imza atmalarına yardımcı oluyoruz.

Fikirlerin eşsiz birer tasarıma dönüştüğü eğitimlerimizde mesleğin tüm inceliklerini öğrenip kendi tasarım koleksiyonlarınızı hazırlayabileceksiniz.

El işi ve doğal taşlardan kısa sürede kendi mücevher tarzını yaratmak isteyen herkesi workshopumuza davet ediyoruz.

Bu Eğitim Programı Tamamlandığında Katılımcılara Verilecek Belge (Katılım Belgesi, Sertifika)

JIRO JEWELRY Art Akademi Sertifikası

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu Katılım Belgesi

Başarılı mezun olan öğrenciler JIRO kuyumculuk şirketi ile çalışma fırsatı bulacaklar.

Eğitimin İçeriği:

JIRO JEWELRY akademi tarafından 2 saat içerinde, seçtiğiniz taş üzerinde tasarım yapma ve mum halinde bitirmek. Hazır tasarlanmış mum kalıbı bizim atölyede işleyeceğiz ve maden haline getireceğiz, bu işlemi online olarak bizim sosyal medya sayfalarından takip edebilirsiniz.

1. Eğitim: 1 adet aksesuar (yüzük, küpe, kolye, bilezik (5-10 gram))

(1 adet doğal taş) akik, kehribar, turkuaz, inci, ametist, yeşim, yakut, zümrüt, safir, malahit, topaz, sitrin, garnet)

Maden: Bronz (altın veya gümüş kaplamalı)

1. İçerik 1 adet aksesuar (yüzük, küpe, kolye, bilezik (5-10 gram))

(1 adet doğal taş, akik, kehribar, turkuaz, inci, ametist, yeşim, yakut, zümrüt, safir, malahit, topaz, sitrin, garnet)

Maden: Gümüş(925 ayar)

Kimler Katılabilir?

16-60 yaş arası herkes katılabilir.

Program İşleyiş Detayları

Eğitim Tarihi: 2 Mart 2021 | 1 gün

Eğitim Saati: 14.00 – 16.00 arası 2 saat

Katılımcı Sayısı: 4

Kurs Ücreti: Birinci Eğitim 210 TL / İkinci Eğitim 490 TL

Kayıt için şimdi başvur!

EĞİTİMCİLER

Ashot KHACHIKYAN
Ashot KHACHIKYANEĞİTİMCİ
JİRO Mücevher Akademisinin kurucusu ve organizatörüdür.
Sanat eğitimine lise yıllarında başladı , 8 yıl aldığı eğitimden sonra bilgisini mücevher sanatları üzerine yansıttı ve Jiro Design Jewelery atölyelerini kurdu, sanatçı tasarladığı el yapımı mücevherleri atölyesinde üreterek 5 ayrı lokasyondaki mağazalarında sergiliyor.